Portfolio

Nieuwe website voor Anne Raaymakers – Fanfactor.nl

Anne Raaymakers

Klant: Anne Raaymakers

Anne Raaymakers is de Facebook Queen van Nederland. Met haar bedrijf Fanfactor organiseert zij seminars en trainingen over online marketing.

Soort project:

Voor Fanfactor ontwikkelde ik een WordPress-website volgens de nieuwste technieken. Het ontwerp is geoptimaliseerd voor conversie, doordat bezoekers snel de informatie kunnen vinden die ze zoeken, en zich eenvoudig in kunnen schrijven voor een training of event.

Bekijk deze website:
www.fanfactor.nl

Rick is de externe technische man in mijn bedrijf en ik ben heel blij met hem. Ik laat alles aan hem over; de website, de ledenwebsite (Wishlist), de autoresponder (Autorepond), hosting, alles! Hij zet alles zelfstandig op, overlegt indien nodig en levert precies wat ik wil. Heerlijk!

Anne Raaymakers
Facebook Expert, Marketing Mentor, auteur van bestseller ‘Vind Ik Leuk!’
Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Dit zijn de 6 eigenschappen van succesvolle websites​

Of je nu producten of diensten aanbiedt, je website is een belangrijk verkoopkanaal voor je bedrijf. Het is een van de eerste dingen die je potentiële klanten zullen zien wanneer ze online op zoek zijn.

Als je niet steeds bezig blijft met je website en deze gebruiksvriendelijk en relevant houdt voor je doelgroep, loop je een serieus risico om potentiële klanten aan je concurrenten te verliezen.

In dit e-book heb ik 6 aandachtspunten op een rij gezet, waarmee je jouw website naar een hoger niveau kunt tillen.

Scroll to Top

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres.
Mijn privacybeleid vind je hier