Portfolio

Online Leeromgeving voor Tamara Beekmans

Tamara Beekmans

Klant: Tamara Beekmans

Tamara Beekmans is een van Nederlands bekendste coaches voor hooggevoelige vrouwen en auteur van een succesvol boek: ‘De roep van de hooggevoelige vrouw’.  Ze heeft duizenden vrouwen geïnspireerd en begeleid in hun proces van hoofd naar hart.

Soort project:

Voor Tamara’s bedrijf Vrouwenkracht Academie heb ik een uitgebreide online leeromgeving opgezet.

Haar klanten kunnen niet alleen hier hun gekochte cursus volgen, maar deelnemers aan haar jaarprogramma’s kunnen hier ook alles vinden over hun opleiding. Ze kunnen lesmaterialen downloaden, de boekenlijst bekijken en zelf afspraken inboeken voor hun coaching.

Scroll to Top

Gratis hulp voor goede doelen

Ik denk dat we in deze onrustige tijden allemaal zouden moeten doen wat we kunnen. Anderen helpen. Onze talenten inzetten voor de samenleving.

Veel (lokale) goede doelen moeten in deze tijd alle zeilen bijzetten. Als jij ook zo’n goed doel runt, of als je iemand kent die dat doet, en als je hulp nodig hebt met je online aanwezigheid, dan wil ik graag kijken of ik je gratis kan helpen. 

Dat kan zijn met de basis (updates, back-ups, beveiliging), maar misschien ook met andere aspecten van je website.

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres.
Mijn privacybeleid vind je hier