WordPress Super Service

Back-ups, updates en security voor jouw WordPress website

Nooit meer WordPress Stress!

WordPress Super Service verlost je van alle technische zaken rondom je website. Geen gedoe meer met backups, updates, onderhoud en beveiliging.

Onderhoud aan je WordPress Website is super belangrijk

Zonder onderhoud wordt je website traag en onbetrouwbaar. Bovendien loop je serieuze beveiligingsrisico’s als je website niet up-to-date is.

Alleen, je hebt helemaal geen tijd om het onderhoud aan je website uit te voeren, want je hebt het veel te druk met runnen van je bedrijf.

Bovendien: je hebt er geen zin in.

En iedere keer als je op de update-knop drukt, ben je bang dat je website het na de update niet meer doet…

5 supertips voor een betrouwbare en veilige website

5 supertips voor een betrouwbare en veilige website

Je website is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Het is van vitaal belang dat je deze up-to-date, beschermd en online houdt, zodat deze beschikbaar is voor je klanten.

Vandaag de dag zijn er meer factoren waar je je bewust van moet zijn. Een gemiddelde website is dagelijks minstens een aantal keren doelwit van een  al dan niet geautomatiseerde) hackpoging,

Zorg jij goed voor je website? Lees in dit gratis e-book wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je website veilig en up-to-date blijft.

Voor € 0,82 per dag zorg ik ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je website.

Updates

Software die niet up-to-date was, was het afgelopen jaar de oorzaak bij meer dan 80% van de gehackte websites!

Het is daarom superbelangrijk dat je updates snel installeert. Deze updates zorgen niet alleen voor nieuwe functionaliteiten, maar ze lossen vaak ook bugs of beveiligingsproblemen op.

Meerdere keren per week controleer ik of er updates zijn voor je website.

Backups

Ik maak iedere dag een backup van je website. Dit doe ik ’s nachts, zodat het geen invloed heeft op de snelheid voor je bezoekers. Deze backups worden veilig en versleuteld opgeslagen op een aparte server.

Mocht er iets misgaan, dan zorg ik ervoor dat je met behulp van deze backups supersnel weer up-and-running bent! Je kunt maar liefst vier weken terug!

Support

Als je mijn klant bent, betekent dat dat je altijd een WordPress expert achter de hand hebt. Ik sta voor je klaar bij vragen over WordPress.

Bovendien: als er iets misgaat, kun je erop vertrouwen dat je website in handen is van iemand met veel ervaring en met veel verstand heeft van zaken.

Optimalisatie

Wekelijks optimaliseer ik je database en verwijder ik SPAM.

Zo blijft je website snel en goed toegankelijk voor je bezoekers.

Controle op down time

24 uur per dag, 7 dagen per week wordt er gecontroleerd of je website in de lucht is. Mocht je website niet meer bereikbaar zijn, dan stuur ik je een seintje.

Zo kunnen we snel actie ondernemen als er een probleem ontstaat.

Scan op virussen, malware en kwetsbaarheden

Je website wordt minimaal iedere week gescand op virussen, malware en kwetsbaarheden

Rapportage

Ik hou je regelmatig op de hoogte van de werkzaamheden die ik heb uitgevoerd aan je website.

Zo zie je dat alles in goede handen is.

Per jaar

300
  • 30 dagen: niet goed, geld terug

“Rick is een kwaliteitsstandaard voor ons. Elke keer dat we een freelancer gaan selecteren, omschrijven we het profiel als een ‘type Rick’.

Rick is handig en denkt zo goed vooruit dat we niemand meer willen die de lat lager heeft liggen.”

Aartjan van Erkel
Auteur van bestsellers Maak ze gek! en Verleiden op internet​

“Ik vind het heerlijk dat ik me totaal geen zorgen meer hoef te maken over al die technische rompslomp van mijn websites.
Bovendien, toen ik een tijd geleden een heel belangrijke pagina had weggegooid, had Rick die pagina binnen 5 minuten weer teruggezet, dankzij de backups.

Super!”

Anne Raaymakers
Auteur van bestseller Vind ik leuk
Fanfactor.nl

Bied je een ‘niet goed geld terug’-garantie?

Absoluut. Als je kiest voor de jaarlijkse variant van WordPress Super Service, kun je in de eerste 30 dagen geheel kosteloos en zonder vervelende vragen de overeenkomst opzeggen als je vindt dat ik je niet de service lever die je van me verwacht.

Kan ik op ieder moment de WordPress Super Service stopzetten?

Ja. Je hoeft me alleen maar een mailtje te sturen. Dan wordt na afloop van de afgesproken periode de WordPress Super Service gewoon stopgezet. Ik hanteer dus géén opzegtermijn of rare procedures waarbij je twee maanden van te voren, in drievoud, per aangetekende brief moet opzeggen.

Update je ook mijn thema?

Dat hangt er een beetje vanaf wat voor thema het is. Thema’s uit de WordPress Thema Catalogus en de meer bekende thema’s zoals Divi en Genesis kan ik zonder problemen voor je updaten. Mocht je een ander thema hebben, neem dan even contact met me op voor een passende oplossing.

Lever je ook hosting?

Jazeker. Ik kan je een heerlijk snelle webserver bieden. Interesse? Neem dan gerust contact met me op

Is WordPress Super Service inclusief losse werkzaamheden aan mijn website?

Losse werkzaamheden, zoals aanpassingen aan je website, zijn niet inbegrepen in de prijs van WordPress Super Service. Ik kan je daar eventueel wel bij helpen. Daarvoor heb ik Strippenkaarten, waarmee ik voordelig klussen voor je uitvoer, en waarbij je deze per minuut afrekent.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt me betalen via bankoverschrijving, iDeal, Bancontact creditcard of Paypal.

Kun je de websites van mijn klanten onderhouden?

Zeker. En dat kan precies op de manier zoals jij het wilt. Ik kan je een mooie affiliate-vergoeding geven voor iedere klant die je me aanbrengt. Maar als je wilt kan ik de dienst ook onder jouw naam leveren (White Label). Wil je meer info? Neem dan even contact met me op.

Per jaar

300 per jaar
  • 30 dagen: niet goed, geld terug

Plan een kennismakingsgesprek in. Helemaal vrijblijvend, natuurlijk.

Heb je interesse in WordPress Super Service? Of heb je misschien nog vragen? Plan dan gerust een geheel vrijblijvende kennismaking met me in.

Ik ga graag met je in gesprek.

Ja, laat Rick het doen. Nooit meer WordPress Stress!

Scroll to Top

Download nu gratis dit e-book en leer hoe je je website nog succesvoller maakt

Leer in deze mini-cursus hoe je je website nog succesvoller maakt, te beginnen met dit gratis e-book.  Je kunt je op ieder moment met één klik weer uitschrijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb ook een hekel aan SPAM en ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres.
Mijn privacybeleid vind je hier